"Pomogao" im Bog

Fanatični Karlovac do boda s Lučkom i s pet igrača iz 4. lige

nk karlovac
Kristina Štedul Fabac/Pixsell
31.03.2012.
u 18:57

Kakvo je kaotično stanje u NK Karlovcu najbolje opisuje situacija da se, jer klub još uvijek nema struju, za regularno održavanje utakmice i kupanje igrača obiju momčadi koristio benzinski agregat.

Nakon fanatične igre i grčevite borbe u završnici utakmice Karlovac je uspio osvojiti bod u dvoboju protiv Lučkog (0:0). Na stadionu se skupilo 700 navijača koji su komentirali kako je uz nogometaše Karlovca na ovoj utakmici bio i Bog, aludirajući na nedavno bdijenje igrača uz Bibliju.

Utakmica je počela gužvom u 16-ercu gostiju, no većinu susreta Lučko je bilo dominantno. Od Karlovca među najopasnijim je bio Vrnoga de Gregorio, no igrač utakmice svakako je bio vratar domaćih Lovro Kalinić, koji je uspio ukrotiti sve udarce gostiju.

– Držim fige svim zaposlenicima, treneru Lucijaniću i dečkima iz Karlovca koji su se u ovoj utakmici doslovno bacali na glavu. Uza sve probleme koje Karlovac ima, zaslužuje mjesto u prvoj ligi. Znali smo za defenzivnu orijentaciju Karlovca, ali naši stalni problemi s realizacijom kao i fanatična borbenost domaće momčadi rezultirali su podjelom bodova – rekao je trener gostiju Željko Kopić.

Njegov kolega na domaćoj klupi, Sanjin Lucijanić, zahvalio mu se na ovakvoj podršci i zaključio da su dva osvojena boda u posljednja dva kola pravi podvig za ovu momčad Karlovca koja je skupljena navrat na nos.

– Uz mene prije pola godine čak petorica igrača koji su počeli utakmicu igralo je u 4. ligi. To vam dovoljno govori koliko je veliki bod kojeg smo osvojili - rekao je Lucijanić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije