Novi težak ispit

Farmaceuti skromni uoči Osijeka: Bili bismo zadovoljni i bodom

slaven belupo zadar
Marijan Sušenj/Pixsell
30.11.2012.
u 15:04

Koprivnička će momčad i u ovoj utakmici biti bez nekoliko važnih igrača, među kojima su i Vugrinec i Kokalović.

Nakon sretnog prolaska u polufinale Hrvatskog kupa preko Zadra, Bubnjićevim pogotkom u sudačkoj nadoknadi, nogometaše Slavena Belupa već sutra (subota, 19 sati) očekuje težak prvenstveni ispit protiv gostiju iz Osijeka. Koprivnička će momčad i u ovoj utakmici biti bez nekoliko važnih igrača, među kojima su Vugrinec i Kokalović.

– Teško je igrati bez njih, iskusni su to igrači koji znaju stati na loptu. Osijek je dobra momčad, uvijek nam je teško s njima, ali nadam se da borbenom igrom možemo i do pobjede – istaknuo je stoper farmaceuta Igor Bubnjić koji na kraju sezone odlazi u Udinese.

Do utakmice protiv Zadra Bubnjić je bio u maloj krizi. I sam priznaje da ga je potpis za talijanskog prvoligaša uspavao.

– Sve je to nekako jako brzo došlo i, koliko god to ne bih htio priznati, trebalo je vremena da dođem k sebi. Protiv Zadra sam pokazao da se dižem u formi i nadam se da ću u idućim utakmicama dokazati da zaslužujem igrati za Udinese – rekao je Bubnjić.

Pomoćni trener farmaceuta kaže da bi ga protiv Osijeka zadovoljio i bod.

– Nećemo srljati, bit ćemo oprezni. Najvažnije nam je zadržati prednost od četiri boda ispred Osijeka, no to ne znači da smo se odrekli i drugog ili trećeg mjesta – kazao je Pavo Crnac.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije