POSLALI UPIT

Fener nakon Livakovića želi još jednog igrača Dinama, na meti im je Mišić

Uzvratni susret Sparte Prag i Dinama u play-offu UEFA Europske lige
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/3
07.09.2023.
u 09:23

Prema podacima Transfermarkta za Dinamo je do sada odigrao 132 utakmice te zabio šest golova i podjelo šest asistencija.

Turski velikan Fenerbahçe zainteresiran je za veznjaka Dinama Josipa Mišića. Ovu je informaciju na Twitteru objavio turski novinar Yağız Sabuncuoğlu.

On je naveo kako je Fenerbahçe poslao Dinamu upit oko cijene za Mišića.

Turski klub tako nakon dovođenja Dominika Livakovića želi dovesti još jednog igrača Dinama. Fenerbahçe je ranije objavio kako su za Livakovića platili 6,65 milijuna eura odštete, a uz moguće dodatne bonuse iznos bi mogao narasti još za 950 tisuća eura. Mišić je iz Osijeka otišao u Rijeku nakon čega je igrao još za Speciju, Sporting i PAOK te je na kraju završio u Dinamu. Prema podacima Transfermarkta za Dinamo je do sada odigrao 132 utakmice te zabio šest golova i podijelio šest asistencija.

Najbolji igrač lige prema Sofascoreu

Sofascore, poznata hrvatska tvrtka koja se bavi praćenjem sportskih rezultata i detaljnih statistika unutar svakog sporta, ima svoj sustav ocjenjivanja igrača prema kojem su izvučeni prosjeci sezone za svakog HNL nogometaša. Ocjene se računaju automatizirano preko već utvrđenog algoritma, zavisno o radnjama koje igrač napravi na utakmici. 

VEZANI ČLANCI

Tako su nakon 36 prošlosezonskih kola napravljeni i izvučeni prosjeci te su iz Sofascorea za kraj sezone objavili Top 10 igrača u HNL-u za sezonu 2022./2023., a na prvom mjestu se s ocjenom 7.34 nalazio Josip Mišić.

Vinkovčanin je prošle sezone bio sjajan u posjedu, jedini je u ligi imao više od dvije tisuće točnih dodavanja (2033), te je isto tako jedini igrač lige koji je uputio više od tisuću točnih dodavanja u protivničkom dijelu terena (1086). Osim toga, bio je najuspješniji igrač lige po točnim dugim loptama, a među najboljih deset HNL-a se našao i u ključnim dodavanjima, kreiranim velikim prilikama, presječenim loptama te uspješnim startovima.

Komentara 4

FR
freeshooter
13:30 07.09.2023.

...vidjeli po Livakoviću da svjetsku klasu mogu dobiti ispod cijene, za malo... pa bi još htjeli... no mislim da ne ide više, stopirane rasprodaje onom koji ih je pokrenuo...

VE
vecernji55
10:01 07.09.2023.

Predlažem prodaju, jer trebamo pare za kupnju igrača koje ćemo pokloniti Rijeci ili Lokomotivi ili za kupnju nekog ozlijeđenog igrača.

ME
megaja
20:17 07.09.2023.

Samo se bijim da ce taj Fener unistiti i Livakovica pa uopce ne brani

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije