BIVŠI TRENER

'Ferguson me osobno zvao zbog Modrića. Ali Luka iz više razloga nije završio u Manchester Unitedu'

Munich, 30.07.2019, firo, Fuvuball, Audi Cup 2019, Real Madrid - Tottenham Hotspur,
firo Sportphoto/Marcel Engelbrecht
17.12.2023.
u 09:57

U razdoblju kada je od 2008. do 2012. godine igrao za Tottenham postao je zvijezda Premiershipa i željeli su ga mnogi velikani.

Hrvatski kapetan Luka Modrić svojedobno je bio na korak do transfera u Manchester United, naš virtuoz imao je želju otići na mitski Old Trafford ali se klubovi nisu uspjeli na kraju dogovoriti. U razdoblju kada je od 2008. do 2012. godine igrao za Tottenham postao je zvijezda Premiershipa i željeli su ga mnogi velikani.

GALERIJA Modrić je zamalo završio u Manchester United 

Munich, 30.07.2019, firo, Fuvuball, Audi Cup 2019, Real Madrid - Tottenham Hotspur,
1/6

Modrićev trener iz Tottenhama, legendarni Harry Redknapp otkrio je da ga je Sir Alex Ferguson osobno zvao kako bi pokušao Hrvata dovesti u Manchester United.

-. Sjećam se da me Ferguson zvao u vezi Luke Modrića i za Paola Di Canija, ali iz više razloga nije mogao završiti te poslove - rekao je Redknapp u razgovoru za The Sun, no nije želio otkrivati više detalja.

VEZANI ČLANCI:

Također, Rio Ferdinand je nedavno pričao kako je 2012. nagovarao Modrića da potpiše za Manchester United. Istaknuo je kako je Modrić imao želju doći u crvene vragove, no klubovi se nisu dogovorili, a je pojačao madridski Real za 35 milijuna eura. 

Komentara 1

DU
Deleted user
10:25 17.12.2023.

Zašto sada o lanjskom snijegu ?? Opet prodajete Luku ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije