KATALONSKI SPORT

'Luka Modrić igra posljednje mjesece u Realu. Ima sporednu ulogu i vidi da je vrijeme za odlazak'

Champions League - Group C - 1. FC Union Berlin v Real Madrid
LISI NIESNER/REUTERS
16.12.2023.
u 17:16

Također su nadodali kako ga Carlo Ancelotti ne želi pustiti u zimskom mercatu jer ima puno izostanaka, dok će na ljeto vidjeti hoće li odabrati Europu ili neku destinaciju na Bliskom istoku.

Katalonski dnevnik Sport piše kako će hrvatski kapetan Luka Modrić na kraju sezone definitivno napustiti madridski Real. Prije nekoliko mjeseci odbio je ogromni novac iz Saudijske Arabije jer je očekivao kako će više igrati za kraljevski klub, ali njegova uloga postala je sporedna. 

GALERIJA Sport: Modrić napušta Real na kraju sezone

Champions League - Group C - 1. FC Union Berlin v Real Madrid
1/4

- Modrić je već imao puno nedoumica prije produljenja ugovora. Imao je ponudu iz Saudijske Arabije, ali je htio još godinu igrati na vrhunskoj razini. Međutim, nije očekivao da će u momčadi imati ovako sporednu ulogu - javlja Sport i dodaje:

- I sam Modrić vidi da je vrijeme za odlazak. U Primeri nije odigrao 90 minuta ni u jednoj od 13 utakmica u kojima je sudjelovao. U Ligi prvaka je samo dva puta cijelu utakmicu proveo na terenu. Real već planira novu sezonu bez njega.

VEZANI ČLANCI:

Također su nadodali kako ga Carlo Ancelotti ne želi pustiti u zimskom mercatu jer ima puno izostanaka, dok će na ljeto vidjeti hoće li odabrati Europu ili neku destinaciju na Bliskom istoku. 

Komentara 7

AN
antikomunist1
18:29 16.12.2023.

Ni Real Madrid a još manje Luka Modrić su bili naivni kada se je prošle godine pregovaralo o novom, jednogodišnjem ugovoru. I jedni i drugi su jako dobro znali koje su stvarnosti i očekivanja za tu godinu dana. U toj temi novinari žive od nagađanja. Neka od tih nagađanja redovito preskaču granice dobrog ukusa.

VE
Verwoerd
20:21 16.12.2023.

O ovoj temi uvijek isti naslov već 10 godina. Ništa od toga. Ostat će u Realu do kraja sezone a onda će vidjeti što dalje. Ovo je nešto u što sam 100 posto siguran, dakle ne 99 posto ili tako nešto nego baš sto posto

Avatar Jim West
Jim West
20:36 16.12.2023.

Ništa neobično, i Marcela su se u određenoj dobi riješili.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije