bio je nepažljiv

Ferguson Nanija okrivio za poraz i ispadanje iz Liga kupa

Nani
AFP
01.11.2012.
u 11:10

- Izgubili smo loptu kod trećeg gola, a do tog trenutka potpuno smo kontrolirali utakmicu. Igrali smo zaista dobar nogomet

Manchester United sinoć je ispao iz Liga kupa nakon poraza od Chelsea 5:4 poslije produžetaka. Crveni vragovi vodili su 3:2 u regularnom dijelu susreta i već duboko u sudačkoj nadoknadi imali loptu u svojem posjedu kada ju je Nani izgubio, a Chelsea u kontri izborio jedanaesterac iz kojeg je izjednačio. Alex Ferguson stoga je Nanija optužio za poraz.

- Izgubili smo loptu kod trećeg gola, a do tog trenutka potpuno smo kontrolirali utakmicu. Igrali smo zaista dobar nogomet do tog trenutka i samo smo trebali zaključiti utakmicu držanjem posjeda lopte. Ali Nani je odlučio pokušati slomiti igrača, izgubio je loptu i oni su dobili penal. Kada imate vodstvo 3-2 i sekunde su preostale do kraja, morate zaključiti susret. Sami sebe zapravo možemo kriviti. Nani je individualac i igrač koji želi slomiti svoje protivnike, tako da nas to neće obeshrabriti. Ali u toj situaciji da je zadržao loptu kod korner zastavice utakmica bi bila gotova. Mislim da je upravo to trebao napraviti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije