Engleska

Fergusonu je Modrić preskup i okreće se Nizozemcu Sneijderu

'Soccer - Barclays Premier League - Manchester United v Tottenham Hotspur - Old Trafford Manchester United\'s Wayne Rooney (left) and Tottenham Hotspur\'s Luka Modric battle for the ball.'
'Martin Rickett/PA Photos/Pixsell'
15.06.2011.
u 11:18

Čini se da mnogi simpatizeri Manchester Uniteda u Hrvatskoj ipak neće gledati Luku Modrića u dresu omiljenog kluba

Menadžer momčadi s Old Trafforda Sir Alex Ferguson poslao je upit predsjedniku Tottenhama Danielu Levyju oko cijene koju traži za Modrića. I odbijen je.

Tako je stari lisac shvatio da će trebati nemoralnu ponudu od oko 50 milijuna funta da Spursi daju zeleno svjetlo za transfer hrvatskog reprezentativca koji je bio prvi na listi Manchesterovih želja ovoga ljeta. Stoga se Fergie okrenuo veznjaku Intera Wesleyju Sneijderu.

- Spursi su smrtno ozbiljni u namjeri da zadrže Modrića i trebat će mnogo veći iznos da se predomisle. Nijedan pametan klub neće platiti ono što Tottenham traži, posebice ne Manchester United iza kojega ne stoji multimilijarder - istaknuo je izvor blizak klubu.

A iako nastoje zadržati Modrića, na White Hart Laneu svjesni su da će ga morati pustiti stigne li odšteta koju zahtijevaju. Stoga traže zamjenu za hrvatskog veznjaka. Jedan takav pokušaj propao je budući da 22-godišnji Marko Marin iz Werdera ne želi napustiti Njemačku.

- Čuo sam za interes engleskih klubova Tottenhama i Liverpoola, ali ja bih radije ostao u Bremenu - istaknuo je Marin čija je cijena oko osam milijuna eura.

Komentara 12

Avatar Idler 3
Idler 3
11:48 15.06.2011.

Sneijder je odličan igrač i odličan odabir al ne kužim samo zakaj bi ga Inter jeftino prodal ?!

BU
Bubra
12:03 15.06.2011.

Bolje da si je Ferguson kupijo Valter Birsu tog slovenskog prvoklasnog napadaca.

AN
Andreeejjj
17:59 15.06.2011.

Modrić je odličan nogometaš, na žalost nijer medju najboljima u Europi. A da jeste, Fergi bi ga kupio garant. ManUt koga želi, toga i dobije! Zato HRV novinarčići ne kakite i ne lažite više!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije