NEDOSTATAK SAMOPOUZDANJA

Fernando Torres se muči i na treninzima, pogledajte sve ove promašaje

Fernando Torres
Foto: Youtube/Screenshot
1/2
30.12.2014.
u 23:09

Već prve snimke s treninga pokazuju da ima problema s realizacijom čak i dok radi bez pritiska na treningu

Fernando Torres vratio se u Atletico Madrid, klub koji ga je lansirao u orbitu i u kojem se proslavio odličnom igrom i brojnim pogocima. No daleko je taj Španjolac od forme u kojoj je bio prije više od sedam godina. Vidi se to i na treninzima.

Samopouzdanje mu je nestalo dolaskom u Chelsea iz Liverpoola, jednostavno više nije mogao zabiti, postao je predmet sprdnje i u glavi je očito nastala blokada protiv koje više nije mogao. Počelo mu se sve brojiti, pa čak i promašaji koji baš i nisu neuobičajeni.

Zabio je tako samo 20 u 110 nastupa za Chelsea, Jose Mourinho ga se odrekao i poslao u Milan na posudbu, gdje je odigrao samo deset utakmica i zabio jedan pogodak. I eto ga natrag na početku priče, u nadi da bi mogao vratiti ono što ga je lansiralo u orbitu.

No morat će mnogo raditi i boriti se protiv "demona" jer već prve snimke s treninga pokazuju da ima problema s realizacijom čak i dok radi bez pritiska na treningu. Obožavateljima lika i djela slavnog El Nina ovo bi moglo biti teško gledati, bez obzira na to što je riječ o običnom treningu. Ali svi ti promašaji ipak odavno nisu slučajnost...

>> Torres: Svatko se mora vratiti kući, čast mi je opet biti dio Atletica

Komentara 3

GA
garincha
05:09 31.12.2014.

Vrlo brzo ce biti medju prva tri strijelca spanjolske lige.Nije El Nino zaboravio zabijati...

Avatar comandante
comandante
08:35 31.12.2014.

sjajan igrač, bio i ostao

BA
balance
11:22 31.12.2014.

Klubovi nisu znali što s njim!!! Onda te vrate kući. On nema ni svoju sjenu!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije