ARGENTINA I DALJE NA VRHU

FIFA objavila novi poredak svjetskih reprezentacija, evo gdje se sada nalazi Hrvatska

Susret Poljske i Hrvatske u 4. kolu Lige nacija
Foto: Jacek Szydlowski/Forum
1/3
24.10.2024.
u 12:25

Iza Argentine je na drugom mjestu Francuska, dok je treća Španjolska. Engleska je na četvrtom mjestu, Brazil na petom

Hrvatska nogometna reprezentacija ostala je na 12. mjestu na najnovijoj FIFA-inoj ljestvici koja je objavljena u četvrtak, dok prvo mjesto i dalje drži Argentina.

U listopadu je odigrano 175 međunarodnih utakmica - 32 kvalifikacijske utakmice za FIFA Svjetsko prvenstvo 2026., 47 za CAF Afrički kup nacija 2025., 79 utakmica Lige nacija i 17 prijateljskih utakmica.

Iza Argentine je na drugom mjestu Francuska, dok je treća Španjolska. Engleska je na četvrtom mjestu, Brazil na petom, a Belgija na šestom, kao i na ljestvici objavljenoj u rujnu. Portugal, suparnik Hrvatske u Ligi nacija, napredovao je jedno mjesto i sada je na sedmoj poziciji. Jedno mjesto napredovala je i Italija koja se popela na devetu poziciju.

Ostali suparnici Hrvatske u Ligi nacija Poljska i Škotska su promijenili svoje pozicije u odnosu na zadnje izdanje FIFA-ine ljestvice. Poljska je pala jedno mjesto na 31. poziciju, dok se Škotska popela s 52. na 51. poziciju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije