lakša prodaja karata

Fifa pomaže JAR-u prodavati ulaznice za Mundijal

Sepp Blatter
AFP
02.12.2009.
u 16:23

Međunarodna nogometna federacija (Fifa) pomoći će domaćinu Svjetskog nogometnog prvenstva sljedeće godine oko prodaje ulaznica za utakmice.

Učinit će to investicijom od 4,1 milijuna američkih dolara koji bi trebali biti potrošeni za otvaranje prodajnih mjesta u gradovima-domaćinima Mundijala, a sve kako bi do ulaznica moglo doći i lokalno stanovništvo.

Fifa tako ujedno želi smanjiti internetsku prodaju ulaznica i omogućiti mnogima da do njih dođu i kasnijom kupnjom.

Međunarodna nogometna federacija na ovaj se potez odlučila poučena i primjerom s ovogodišnjeg Kupa konfederacija na kojem su organizatori darovali ulaznice kako bi povećali broj publike na tribinama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije