Sraz divova

Figo o polufinalu: Manchester City je favorit, ali nikad ne možeš otpisati Real

UEFA Football Board Meeting
Foto: Handout/REUTERS
1/3
08.05.2023.
u 20:42

Real Madrid je aktualni nositelj naslova, a da bi do njega došao prošle je sezone u polufinalu porazio upravo Guardiolin Manchester City. Ipak, City je ove godine vraća još jači

Velike zvijezde nogometnog svijeta iznose svoja predviđanja rezultata nadolazećeg polufinala Lige prvaka između Real Madrida i Manchester Cityja. Prvi će se susret održati u utorak u Madridu. Svoje je viđenje ishoda ovog velikog okršaja ponajboljih klubova sezone iznio i Portugalac Luis Figo.

Figo smatra kako će sutra u 21 sat engleski Plavi ipak izboriti pobjedu nad Kraljevskim klubom. "Vidim engleski klub kao favorita. Guardiolina momčad jedna je od najboljih na svijetu i ima iskustvo nakon što je izgubila prošlogodišnje polufinale", rekao je za La Gazzetta dello Sport.

"Mislim da je Pep favorit protiv Reala iako kad igraš protiv Reala, kluba s takvom poviješću...", ističući ono što je naglasio i Rooney, a to je da se klub i momčad koja ima povijest i iskustvo kao Real Madrid nikada ne smije otpisati.

Figo je za Real igrao pet godina, od 2000. do 2005., a isto toliko (1995. - 2000.) igrao je za njihovog najvećeg rivala Barcelonu. Karijeru je završio u Interu, koji se za svoje mjesto u finalu Lige prvaka bori s gradskim rivalom Milanom. Njihov je prvi susret na rasporedu u srijedu.

Real Madrid je aktualni nositelj naslova prvaka, a da bi došao do finala u kojem je pobijedio Liverpool, prešli su upravo preko Manchester Cityja svladavši ga jednim golom razlike. Međutim, City se ove godine čini još jači, a njihovog mladog rekordera Erlinga Haalanda mnogi predstavljaju kao glavni problem s kojim će se suočiti Kraljevi.

VIDEO: 'Vladarica Grobnika' vozi superskupe jurilice i drži jedan rekord

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije