novo zanimanje skijašice

Fleiss: Unatoč ozljedi, opet ću voziti reli!

Nika Fleiss (1)
Foto: Privatni album
1/15
27.02.2011.
u 10:45

Bila sam u školi Juhe Kankkunena, ali sam već prvog dana razbila sebe i auto. No, vraćam se opet, kaže Nika.

Bivša skijaška reprezentativka Nika Fleiss prošetala je jučer centrom Zagreba. U jednoj ruci držala je uzicu od psa, a na drugoj je bila longeta. Ruku nije ozlijedila na skijanju, već na reliju!

– Bila sam u relijaškoj školi poznatog finskog vozača Juhe Kankkunena. Na žalost, već prvog dana imala sam nesreću. Prevrnula sam automobil, a kod prevrtanja mi je stradala i ruka, odnosno puknuo je mišić – objasnila je Nika Fleiss.

Samoborka kaže da joj nakon skijaškog umirovljenja nedostaje adrenalina, a da ga na reliju ima i te kako puno.

– Adrenalin je veći nego na skijanju i zato jedva čekam da se oporavim te opet odem Kankkunenu. Uvjeti su pravi relijaški, vozili smo po snijegu i zaleđenom jezeru – objasnila je Nika i dodala:

– Kankkunena ćemo dovesti i na utrku u Poreč u svibnju.

N. Fleiss otkrila je da ozbiljno razmišlja okušati se u automobilističkom svijetu.

– Još nisam sigurna hoću li odabrati reli, brdske ili cestovne utrke, ali nešto sigurno hoću.

Relijašku strast u Niki je sigurno probudio i njezin dečko Daniel Šaškin, 34-godišnji poduzetnik iz Poreča koji se bavi i automobilizmom.

I u privatnom automobilu 26-godišnja Samoborka voli stisnuti gas.

– Sva sreća da mi službeni renault megane nije previše nabrijan, jer i ovako sam previše divlja na cesti. Jako volim brzinu – kaže Nika koja se nakon skijaške mirovine počela baviti promocijom i PR-om.

N. Fleiss je jučer na Cvjetnom trgu, prilikom najave Davisova kupa Hrvatske i Njemačke u Zagrebu, odigrala i nekoliko poena s Ivom Majoli. Najboljoj hrvatskoj tenisačici u povijesti nije bilo nimalo lako protiv N. Fleiss kojoj nije smetala ni longeta na ozlijeđenoj ruci.

– Kao mala trenirala sam tenis, pa mi je ostalo nešto znanja – objasnila je.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije