PREDOMISLIO SE

Mayweather: Ništa od revanša, Pacquiao je loš gubitnik i kukavica!

Floyd Mayweather
Foto: Reuters/PIXSELL
08.05.2015.
u 10:06

- Znam da sam prvo rekao da sam spreman za revanš, ali sad sam se predomislio. Kad izgubiš to moraš priznati, ali očito je Pacquiao loš gubitnik i kukavica.

Prije par dana Floyd Mayweather je poslao poruku da je spreman za revanš s Pacquiaom kad se Filipinac oporavi od operacije, ali vrlo brzo je promijenio mišljenje, piše Fighsite.

Pacquiao je nakon meča izjavio da je Mayweather očito znao za njegove probleme s ramenom te da zbog toga nije mogao dati svoj maksimum. Mayweatheru te izjave očito nisu najbolje legle.

- Tijekom meča nisam primijetio da je ozlijeđen. Bio je brz i njegovi su udarci bili brzi i snažni. Sve su to samo izgovori. Kod mene ne prolaze ta njegova sranja, a ne bi trebala prolaziti kod nikoga u javnosti. Izgubio je i zna da je izgubio. Zbog tih izjava sam izgubio poštovanje prema njemu -  izjavio je Mayweather za Showtime TV.

- Znam da sam prvo rekao da sam spreman za revanš, ali sad sam se predomislio. Kad izgubiš to moraš priznati, ali očito je Pacquiao loš gubitnik i kukavica.

Pacquiao je u međuvremenu već obavio operaciju ramena te je objavio da je sve prošlo dobro.

>> Majka njihovo troje djece tuži Floyda za 20 milijuna dolara

Komentara 4

Avatar Darac ZG80
Darac ZG80
10:24 08.05.2015.

Meyweater se usro revanša jer zna da bi izgubio, a želi otići u penziju neporažen.

DH
dalibor.hren
08:42 10.05.2015.

Mayweather je kukavica i boji se revanša. Filipinac je i s jednim ramenom u najmanju ruku bio ravnopravan.

SE
Sejo
14:42 08.05.2015.

U stvari Floyd je rekao da "Zasto Many ne prizna posteno da je izgubio a ne da trazi izgovore",sto i ima smisla.Ako nije bio spreman nije trebao boksovati,ja mislim da ta povreda nije uticla na mec.Nije toliko bilo bitno pobijediti koliko uzeti 100 miliona

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije