TEŠKI DANI ZA OSJEČKOG STRATEGA

FOTO Bjelica preminuloj majci poslao emotivnu poruku koja para srce

Twitter
29.01.2022.
u 13:15

U komentarima su se javili mnogi obožavatelji Bjeličinog lika i djela te mu izrazili svoju sućut

Spavaj mirno, majko, napisao je osječki strateg Nenad Bjelica u subotu na svome Facebook profilu nakon što je u četvrtak preminula njegova voljena majka Mirjana. 

U komentarima su se javili mnogi obožavatelji Bjeličinog lika i djela te mu izrazili svoju sućut.

Bjeličina majka Mirjana rodom je iz sela Bajagić kod Sinja, djevojačkog prezimena Janković-Miloš.  

– Dolje imam ujake. Kao dijete sam puno puta bio u Bajagiću. Mamina familija je dolje. Volio bih otići do Bajagića gdje nisam bio 40 godina. Pamtim hladnu Cetinu. Sjećam se tog mirisa sela, lijepe su uspomene. Kad uhvatim slobodnog vremena, otići ću. Nije bilo zgodno dok sam bio trener Dinama jer su dolje svi hajdukovci – rekao je u jednom intervjuu za naš list Nenad Bjelica.

Nenad je bio vrlo vezan s majkom Mirjanom koja je godinama živjela u Poreču gdje su bijelo-plavi nedavno odradili i pripreme za proljetni dio prvenstva.  Iako mu je otac bio nogometaš, Nenada je s devet godina upravo mama prvi put odvela na osječki stadion i najzaslužnija je što je sin postao profesionalni nogometaš, a kasnije i nogometni trener. I Mirjana je bila zaljubljenica u nogomet, u svoje osječke bijelo-plave, ali je isticala kako simpatizira i druge klubove. 

U ovim teškim trenucima, Bjelica će preskočiti današnji susret u Gradskom vrtu gdje njegova momčad dočekuje koprivnički Slaven Belupo pod vodstvom nekadašnjeg trenera osječke momčadi - Zorana Zekića. 

 

 

Ključne riječi

Komentara 7

SK
strogo kontrolirani vlakovi
13:48 29.01.2022.

Moja sućut Nenadu Bjelici. Kada mati jednom ode, sve je drugačije.

KA
kažemja
14:47 29.01.2022.

Sućut gospodinu Bjelici.Majka je jedna i jedina i teško je svakome kada ode.No ne mogu razumjeti to slanje poruka putem interneta i društvenih mreža zbog smrti svojih najbližih .Kome je to upućeno ? Mislim da su to preintimne stvari da bi ih dijelio sa tisućama ljudi.To je moj stav.

DM
drazen.muhvic
14:16 29.01.2022.

Još uvijek mi nisu jasne te poruke koju članovi obitelji upućuju svojim preminulima putem društvenih mreža? Što će biti s tim? Pročitati će to? Kako? Mislim ono, kada su meni umirali bližnji ni na kraj pameti mi nije palo piskarati im poruke na komp...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije