NIKLAS SULE

FOTO Slavni nogometaš smršavio deset kila u četiri tjedna: Navijači ostali zapanjeni

Champions League - Final - Borussia Dortmund Training
Carl Recine/REUTERS
12.07.2024.
u 13:44

Stoper Borussije i povremeni njemački reprezentativac platio je privatnog trenera koji mu je pomogao da ojača te se nakon nekog vremena u Borussiju vratio fizički drugačiji

Svjetski mediji su pisali kako su u Borussiji Dortmund su ostali zatečeni kad su vidjeli svog stopera, tj. stanje u kojem se vratio s godišnjeg odmora. Naravno, radi se o Niklasu Suleu koji se s odmora vratio s nekoliko kila viška i bio prisiljen na dijetu i vježbanje kako bi ojačao i izgubio tih nekoliko kila.

VEZANI ČLANCI:

 

Stoper Borussije i povremeni njemački reprezentativac platio je privatnog trenera koji mu je pomogao da ojača te se nakon nekog vremena vratio u Borussiju u drugačijem izdanju. Njemački Bild piše da se Sule vratio u klub jači i s osam kilograma manje te je spreman za prvu postavu Borussije.

 

Sule je za njemačku reprezentaciju odigrao 49 utakmica u kojima je upisao jedan gol

 

 

Komentara 2

Avatar rubinet
rubinet
17:03 12.07.2024.

Slavni nogometaš smršavio deset kila u četiri tjedna...Izgubio nekoliko kila...Izgubio 8 kila.. I koji je točan podatak?

Avatar Idler 3
Idler 3
14:09 12.07.2024.

Ni opće problrm zgubit deset kil, sam kak buš snagu održal nakon teg ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije