Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSJETILI VATIKAN

FOTO Dalić se oglasio nakon susreta s papom. Evo kakvu poruku je poslao izbornik

Rijeka: Konferencija za medije izbornika Zlatka Dalića
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/3
06.06.2024.
u 16:34

"Bila je to lijepa prilika za sve nas. Na mene je osobno ostavilo velik dojam. Bilo je jako lijepo i opušteno. Papa je opušten i nije formalan, čak se i našalio", rekao je o susretu s papom Franjom Mario Pašalić

Hrvatska nogometna reprezentacija bila je ovoga tjedna u posjeti Vatikanu, gdje su imali prilike razgovarati s papom Franjom. Nakon tog susreta na Instagramu se oglasio Zlatko Dalić. Izbornik vatrenih je na Instagramu objavio zajedničku fotografiju s papom uz emotikon molitve. Dalić je vrlo vokalan u pitanjima vlastite religioznosti, tako da nije teško pretpostaviti kako je ovaj susret za njega bio vrlo dobro iskustvo.

"Bila je to lijepa prilika za sve nas. Na mene je osobno ostavilo velik dojam. Bilo je jako lijepo i opušteno. Papa je opušten i nije formalan, čak se i našalio. Poseban osjećaj za cijelu reprezentaciju. Dobro je upoznat s nogometom i prati ga. Nije ni čudo obzirom da je Argentinac. Nadam se da će se ispuniti njegove riječi i da ćemo završiti prvi ili drugi", rekao je jučer o posjeti Mario Pašalić.

VIDEO Dalić jasno rekao što misli o Modriću, ali i još jednom igraču: 'Mogao bi postati najbolji na svijetu'

Hrvatska reprezentacija će prije početka Europskog prvenstva u Njemačkoj igrati prijateljsku utakmicu protiv Portugala. Nakon što su pobijedili reprezentaciju Sjeverne Makedonije rezultatom 3:0, protivnik s obale Atlantika bit će puno veći izazov. Vatreni s Portugalcima imaju najlošiji omjer, odnosno do sada ih nisu uspjeli pobijediti, a isto tako i najlošiju gol razliku.

Hrvatska će započeti grupnu fazu natjecanja 15. lipnja utakmicom protiv Španjolske, ujedno i najtežeg protivnika u skupini. Četiri dana kasnije susreću se s Albanijom, a grupnu fazu zatvaraju protiv Italije 24. lipnja. U nokaut fazu prolaze sve prvo i drugoplasirane momčadi po skupinama te četiri najbolje trećeplasirane momčadi. Prvenstvo će trajati do 14. srpnja kada će u Berlinu biti odlučen pobjednik.

GALERIJA Papa Franjo primio Hrvatsku nogometnu reprezentaciju

Rijeka: Konferencija za medije izbornika Zlatka Dalića
1/10

Komentara 1

Avatar rubinet
rubinet
20:49 06.06.2024.

Dalić se oglasio nakon susreta s Papom. Veliko p.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije