ZA POHVALU

FOTO Dinamovac oduševio prekrasnim potezom prije utakmice. O njegovoj gesti dugo će se govoriti

Zagreb: Dinamov stoper Maxime Bernauer oduševio gestom
Marko Lukunic/PIXSELL
03.10.2024.
u 11:36

Kiša je padala i prije početka utakmice kad su momčadi izašle na centar igrališta prije himne Lige prvaka. Ispred njih su bila djeca koja su igrače dopratila na teren, kao što je uobičajeni protokol.

U dvoboju 2. kola Lige prvaka nogometaši Dinama i Monaca u Zagrebu su odigrali 2-2 (1-0). Dinamo je poveo atraktivnim pogotkom Petra Sučića (45+3) na asistenciju Martina Baturine, koji je u 66. minuti fantastičnim solo prodorom povećao na 2-0. Monaco je smanjio preko Ganca Mohammeda Salisua nakon velike pogreške vratara Ivana Nevistića, a u 90. minuti Švicarac Denis Zakaria je izjednačio iz kaznenog udarca.

Utakmica u Zagrebu odigrana je po jakoj kiši te na natopljenom terenu koji je otežavao uvjete nogometašima obje momčadi. Kiša je padala i prije početka utakmice kad su momčadi izašle na centar igrališta prije himne Lige prvaka. Ispred njih su bila djeca koja su igrače dopratila na teren, kao što je uobičajeni protokol.

VEZANI ČLANCI:

Sigurno će se pričati o lijepom potezu Dinamova braniča Maximea Bernauera. Francuski stoper skinuo je u tim trenucima jaknu sa sebe i njom zagrnuo dječaka koji ga je doveo na travnjak. Taj trenutak zabilježio je fotoreporter. 

02.10.2024., stadion Maksimir, Zagreb - UEFA Liga prvaka, grupna faza, GNK Dinamo - AS Monaco FC. Photo: Marko Lukunic/PIXSELL
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije