PRATILO SE U SUSJEDSTVU

VIDEO Evo kako je srpski komentator prenosio utakmicu Dinama, čovjeku kao da je netko umro

Zagreb: DInamo ostao bez pobjede nad Monacom
Foto: Luka stanzl/PIXSELL
1/5
03.10.2024.
u 09:44

Golovi Dinama nisu previše dirnuli komentatora na srbijanskom izdanju ArenaSporta.

U dvoboju 2. kola Lige prvaka nogometaši Dinama i Monaca su sinoć u Zagrebu odigrali 2:2. Nakon 2:9 poraza od Bayerna, Dinamo je odigrao odličnu i vrlo hrabru utakmicu, dominirao i vodio s 2:0, a onda s dvije pogreške u završnici dopustio Francuzima da izbjegnu poraz. 

Upravo je nevjerojatno da su isti igrači Dinama igrali na Allianz Areni i na Maksimiru, a u čudu su ostali i igrači Monaca koji su srušili giganta Barcelonu i koji nisu očekivali odličan i goropadni Dinamo, koji je primio devet golova u prvom dvoboju. 

U nemogućim uvjetima, jakoj kiši i vrlo natopljenim terenom koji je jako otežavao igru, Dinamo je odigrao odličnu utakmicu, ali je ipak ostao bez pobjede, ne zbog pritiska i bolje igre Monaca, već zbog dvije početničke pogreške Nevistića i Bernauera. 

Dinamo je poveo atraktivnim pogotkom Petra Sučića (45+3) na asistenciju Martina Baturine, koji je u 66. minuti fantastičnim solo-prodorom povećao na 2:0. Monaco je smanjio preko Ganca Mohammeda Salisua nakon velike pogreške vratara Ivana Nevistića, a u 90. minuti Švicarac Denis Zakaria je izjednačio iz kaznenog udarca.

A golovi Dinama nisu previše dirnuli komentatora na srbijanskom izdanju ArenaSporta. On je pogotke opisivao hladno, bez emocija u glasu. Video pogledajte i poslušajte OVDJE.

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar Nikola Šubić Zrinski
Nikola Šubić Zrinski
10:03 03.10.2024.

Kaže se u komentaru da je srpski komentator na ArenaSportu hladno komentirao golove Dinama bez emocija u glasu. Pa zar stvarno ljudi iz Večernjeg lista misle da srpski komentatori vole Dinamo i da golovi Dinama izazivaju kod njih pozitivne emocije? I drugo, zar nije ponižavajuće da na ArenaSportu utakmice hrvatskog prvaka u Ligi prvaka komentiraju srpski komentatori na srpskom jeziku. Kome nije jasno da je to meka srpska agresija na Hrvatsku u funkciji dominiranja, utjecaja i nametanja Hrvatima određenog programiranog narativa, taj je krajnje naivan ili zlonamjeran prema hrvatskoj državi.

MI
miliša
10:29 03.10.2024.

Uopće me ne zanima srpski komentator, dosta više o tome što oni misle... što mi mislimo to je bitno, a mi mislimo da Dinamo treba podršku a ne podvale

JE
Jesi
12:45 03.10.2024.

Tko ih jede???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije