JULIEN LAURENS

FOTO Francuskog novinara prati 200 tisuća ljudi, a vodio je emisiju u posebnom dresu Hajduka

Julien Laurens Twitter
06.03.2023.
u 23:29

Zanimljivu scenu mogli smo vidjeti na poznatoj televiziji

Poznati francuski novinar Julien Laurens vodio je emisiju na televiziji ESPN u dresu Hajduka iz 2011. godine, kada je splitski klub slavio stoti rođendan, pa je povodom velikog jubileja izdao retro verziju gostujućeg dresa. Objavom se pohvalio na svom Twitteru, a na društvenim mrežama prati ga više od 200 tisuća nogometnih navijača. 

Laurens ima običaj nositi starije dresove od raznih svjetskih klubova. Osim Hajdukovog, ranije je nosio macjice Ajaxa, Cruz Azula, Atletico Madrida i Reggine, a u svojoj je emisiji govorio o nestvarnoj  pobjedi Liverpoola nad Manchester Unitedom od čak 7:0. 

Laurens radi na nekolicini poznatih medija poput ESPN-a, BT Sporta i ugledne francuske postaje RMC-a.

Komentara 1

Avatar barba_barba
barba_barba
23:14 09.03.2023.

Dinamo je najtrofejniji klub, ali nikad Hajduka stići neče.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije