GENIJALNA IDEJA

FOTO Hrvatski Dragovoljac predstavio nove dresove, nadmašili sami sebe: 'Naljepši ikad!'

Nogometni dres Hrvatskog Dragovoljca
Facebook/NK Hrvatski Dragovoljac
23.08.2024.
u 21:33

Dresovi su zadržali tradicionalnu crnu boju, a dodatno su ukrašeni zlatnom kartom Hrvatske i sitnim kvadratićima s motivima hrvatskih županija

Hrvatski Dragovoljac je uoči prve službene utakmice nove sezone predstavio nove dresove koji su odmah postali hit na društvenim mrežama. Dresovi su zadržali tradicionalnu crnu boju, a dodatno su ukrašeni zlatnom kartom Hrvatske i sitnim kvadratićima s motivima hrvatskih županija.

Hrvatski Dragovoljac već je poznat po atraktivnim dizajnima dresova, no ovoga puta su nadmašili sami sebe, smatraju oduševljeni navijači. "Stvarno jedan od najljepših dresova ikad" i "Prelijep je, kada će se moći naručiti?" pišu navijači Dragovoljca.

Podsjetimo, Dragovoljac se ove sezone natječe u Drugoj NL, odnosno trećem rangu hrvatskog nogometa. Sezonu su otvorili danas utakmicom protiv Dugog Sela, koja je završila rezultatom 2:2. Kultni klub posljednji je put u najvišem rangu hrvatskog nogometa bio u sezoni 2021/2022., a tada su završili posljednji na tablici.

VEZANI ČLANCI:

FOTO Čudo od arhitekture: Ovako će izgledati novi najveći stadion na svijetu. Mogao bi ugostiti finale SP-a 2030.

Nogometni dres Hrvatskog Dragovoljca
1/10

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Stradun
Stradun
16:40 24.08.2024.

Velika je šteta što nema zainteresiranih bogatih Hrvata koji bi pogurali nogometni klub Hrvatski dragovoljac. ..............

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije