PODRŠKA VATRENIMA

VIDEO Hrvatski navijači i u dalekom Erevanu, pogledajte kako se zagrijavaju za utakmicu

Hrvatski navijači
Foto: privatne fotografije
1/6
11.09.2023.
u 15:18

Hrvatska je druga u skupini s tri boda manje od vodeće Turske. No, imamo i dvije utakmice manje pa je jasno da bismo današnjom pobjedom napravili vrlo važan korak prema plasmanu na Euro.

Hrvatska nogometna reprezentacija danas od 18 sati u Erevanu igra susret šestog kola kvalifikacija za Europsko prvenstvo protiv domaćina Armenije.

Hrvatska je druga u skupini s tri boda manje od vodeće Turske. No, imamo i dvije utakmice manje pa je jasno da bismo današnjom pobjedom napravili vrlo važan korak prema plasmanu na Euro.

A bez obzira na to u kojem dijelu svijeta igraju vatreni, tu su i hrvatski navijači. Pogledajte kako se navijači u kockicama zagrijavaju za utakmicu u glavnom gradu Armenije.

Inače, prema Uefinoj kazni, HNS-u je zabranjeno prodavati ulaznice navijačima za utakmicu s Armenijom. Stoga naši navijači ulaznice mogu kupiti samo preko Armenaca. Inače je u Armeniju došlo 500-tinjak hrvatskih navijača, a većina su članovi navijačke skupine 'Sinovi'.

Također, nije sigurno hoće li svi uspjeti ući na stadion u Erevanu koji će biti jako dobro popunjen. 

Standings provided by Sofascore
 
 

Komentara 1

Avatar Hrvatski-Čovik
Hrvatski-Čovik
15:43 11.09.2023.

Jesus li ponijeli noževe i željezne palice slicno kao njihovi predhodnici na svetom putu za Atene?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije