STIGAO U BG ARENU

FOTO Ivan Perišić u Beogradu gleda najveći srpski derbi. Otišao je na liječenje kod čudotvorke?

Foto: Večernji list
1/8
30.10.2023.
u 20:09

I dok se oporavlja, Perišić je odlučio pogledati najveći srpski derbi i to onaj košarkaški u beogradskoj Stark Areni. U sklopu ABA lige sastaju se najljući rivali Partizan i Crvena zvezda. Večernji se nalazi u posjedi fotografije koja je uhvatila Perišića kako ide prema svom mjestu.

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić oporavlja se od teške ozljede križnih ligamenata koju je zadobio na treningu Tottenhama. Vatreni se ozlijedio na treningu bez kontakta i predviđali su mu dugačku pauzu, neki su čak najavljivali da je upitan za europsko prvenstvo u Njemačkoj 2024. godine, ali prognoze govore da će se vratiti na proljeće. 

I dok se oporavlja, Perišić je odlučio pogledati najveći srpski derbi i to onaj košarkaški u beogradskoj Štark Areni. U sklopu ABA lige od 20 sati sastali su se najveći rivali Partizan i Crvena zvezda. Večernji se nalazi u posjedi fotografije koja je uhvatila Perišića kako ide prema svom mjestu. 

Foto: Hrvatske Šume

VEZANI ČLANCI:

Također, vrlo je moguće kako se zaputio kod čuvene beogradske liječnice koja se bavi alternativnom medicinom, Marijane Kovačević. Kod nje su u ordinaciju dolazili mnogi sportaši među kojima je bio i Luka Modrić, a posljednji njezin pacijent bio je i Bruno Petković koji već neko vrijeme vuče ozljedu. 

Komentara 56

MH
Mi_Hrvati
22:53 30.10.2023.

Jeste jadni. Izbrisali mi komentar di sam napisao da je jedan Oliver bio i da mu nije trebalo da ode na tu utakmicu kad je imao nekidan Cibona Zadar. Pa vi brisite komentare

VI
Vivian
21:23 30.10.2023.

Samo da ga ne ce trebati traziti !

NO
Nordik
05:48 31.10.2023.

AP u Zagreb, IP u Beograd, bratstvo i jedinstvo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije