PLIJENI PAŽNJU

FOTO Jelena Đoković oduševila elegancijom pa u posebnom izdanju poslala jaku poruku

Foto: Hrvatski hrvački savez
1/7
22.04.2022.
u 22:11

To nije prvi puta da je Jelena na ovakav način dala podršku svome suprugu. Odavno je znala nositi majice na kojima je pisalo 'trčim sa svojim vukom' uz Novakove detalje, inicijale ili lik

Novak Đoković u subotu će igrati svoje prvo polufinale u 2022. godini i to na domaćem terenu. Naime, Novak će na Srbija openu za finale igrati protiv Rusa Karena Hačanova. 

O tome se oglasila Đokovićeva supruga Jelena.

- Prvo polufinale ove godine, pa i ja sa vama nosim boje domaćeg tima! Idemoooo!!! - napisala je Jelena u objavi na Instagramu pojasnivši tako zašto nosi sportsku majicu s likom svog dragoga. 

To nije prvi puta da je Jelena na ovakav način dala podršku svome suprugu. Odavno je znala nositi majice na kojima je pisalo 'trčim sa svojim vukom' uz Novakove detalje, inicijale ili lik. Osim toga, na Serbian openu Jelena plijeni pažnju svojim modnim izričajem tako da joj posljednjih dana često naglašavaju kako je elegantna. 

Između ostalih, publiku je posebno oduševio outfit koji možete vidjeti OVDJE.

>> Ronaldo se zahvalio Liverpoolu:

Komentara 4

MI
miki17
03:23 23.04.2022.

Divna Jelena, divni Đokovići.

LU
lucio2
22:58 22.04.2022.

Puca mi...

DU
Deleted user
22:51 22.04.2022.

Koga to zanima ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije