DOBRI PRIJATELJI

FOTO Livaković uhvaćen s Džekom i Tadićem. Objava je obišla cijelu regiju: 'Zna se tko časti'

Foto: Eldin Adilović Facebook
1/11
30.10.2023.
u 16:46

Džeko, Tadić i Livaković ljetos su pojačali Fenerbahče iz Intera, Ajaxa i Dinama.

Turski velikan Fenerbahče fantastično je započeo sezonu, na gostovanju su ubilježili novu pobjedu i pobijedili Pendikspor čak 5:0 u 10. kolu Superlige. Hat-trick za Fenerbahče postigao je najbolji bosanskohercegovački igrač svih vremena, Edin Džeko. Cijelu utakmicu odigrali su srpski napadač Dušan Tadić te hrvatski reprezentativni golman Dominik Livaković koji se oporavio od lakše ozljede.

GALERIJA Livaković se vratio na gol Fenerbahcea poslije ozljede

1/4

Njih trojica i umirovljeni bosanskohercegovački napadač Eldin Adilović nakon utakmice bili su na zajedničkom ručku. Adilović je objavio fotografiju na Facebooku, označio Džeku i napisao: 'Poslije 3 gola zna se tko časti raju.'

VEZANI ČLANCI:

Inače, Adilović j karijeru proveo u slovenskoj, BiH i turskoj ligi, a prekinuo je s igranjem 2017. godine uz jedan službeni nastup za reprezentaciju BiH. Bosanskohercegovački portali otkrili su da je jako dobar prijatelj s Edinom Džekom. 

 

Komentara 2

Avatar Castro
Castro
20:33 30.10.2023.

Da… trebali bi pričati o drugom svjetskom ratu, svađati se i širiti mržnju. Tad bi svaki bio “ naš”.. ovako… prodali se. Ljudi su sportaši, uživaju i druže se. Uživajte

ZO
ZoranF
22:30 30.10.2023.

Prijateljstvo, bratstvo i ljubav su jači od mržnje, neprijateljstva i rata!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije