MOĆNA PORUKA

FOTO Maradonin Napoli oprostio se od Pelea najemotivnijom objavom današnjice

SSC Napoli
30.12.2022.
u 08:31

Napoli je na društvenim mrežama objavio fotografijom na kojoj se Maradona i Pele drže za ruke na nebu

U razmaku od samo dvije godine, svijet je ostao bez dva istinska nogometna genijalca. Nakon što je u studenom 2020. godine preminuo Diego Armando Maradona, jučer nas je napustio brazilski virtuoz Pele, Edson Arantes do Nascimento umro je u 82. godini života. 

Pele je bio išao na kemoterapiju otkako mu je u rujnu 2021. uklonjen tumor na debelom crijevu. Posljednjih tjedana stanje mu se pogoršalo, a nažalost, tri dana prije isteka ove godine stigla je vijest o njegovoj smrti. Nogometni svijet se oprašta od legendarnog Brazilca, a najljepšu i najdirljiviju objavu imao je talijanski velikan Napoli.

To je ujedno i klub Diega Armanda Maradone u kojem je pokazao najviše od svojih zvjezdanih trenutaka, desetljećima je bio jedina konkurencija Peleu za titulu najvećeg u povijesti.

Legendarna argentinska i brazilska desetka se drže za ruke na nebu a iznad njih piše 'vječnost'. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije