U LISABONU

FOTO Modrić se susreo s Mourinhom: 'Uvijek ću mu biti zahvalan'

Champions League - Final - Borussia Dortmund v Real Madrid
Foto: Lee Smith/REUTERS
1/6
08.06.2024.
u 09:00

Portugalski trener je došao u hotel u kojem hrvatska reprezentacija odsjeda, pozdravio se s izbornikom Zlatkom Daliće i ostatkom stožera. Imao je prilike razgovarati i s Dominikom Livakovićem kojeg će iduće godine trenirati u Fenerbahčeu

Hrvatska nogometna reprezentacija će večeras od 18.45 na lisabonskom Nacionalnom stadionu zaigrati protiv Portugala u posljednjoj prijateljskoj utakmici prije početka završnih priprema za Europsko prvenstvo u Njemačkoj. Vatrenima se prije par dana, nakon osvajanja svoje šeste Lige prvaka, pridružio i kapetan Luka Modrić. Ovaj će susret biti izvrsna proba za momčad, protiv snažne momčad moći će vidjeti kako funkcionirati i eventualno učiniti potrebne promjene.

Luka Modrić je iskoristio priliku da bi se susreo s Joseom Mourinhom. Legendarnim trenerom s kojim ima izvrstan odnos. Upravo ga je Portugalac 2012. godine odveo iz Tottenhama u Real Madrid. "Molim sve vas navijače Reala da budete strpljivi s Modrićem. Toliko je dobar da će se Santiago Bernabeu zaljubiti u njegovu klasu", rekao je tada Mourinho o Modriću.

VIDEO Modrić odradio prvi trening s vatrenima. Dalićevi izabranici spremaju se za Portugal

U kraljevskom klubu je hrvatski kapetan s vremenom sam postao živuća legenda kluba, omiljen ne samo među madridskim navijačima, već fanovima nogometa diljem Španjolske. Ipak, Modrić nikad nije zaboravio ovog velikog trenera s kojim još uvijek ima dobar odnos. "Gospodine, uvijek je zadovoljstvo vidjeti vas! Zauvijek zahvalan! Special and Real One", napisao je Modrić na Instagramu uz fotografiju s Mourinhom.

Portugalski trener je došao u hotel u kojem hrvatska reprezentacija odsjeda, pozdravio se s izbornikom Zlatkom Dalićem i ostatkom stožera. Imao je prilike pozdraviti i Marija Mandžukića, Domagoja Vidu, Matea Kovačića. Također, imao je prilike razgovarati s Dominikom Livakovićem s kojim će surađivati u Fenerbahčeu. Mourinho je turski klub preuzeo ranije ovoga mjeseca nakon rastanka s Romom.

GALERIJA Papa Franjo primio Hrvatsku nogometnu reprezentaciju

Champions League - Final - Borussia Dortmund v Real Madrid
1/10

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije