KRATKI PREDAH

FOTO Nakon razočaravajućeg poraza Livaja otputovao u Grčku. Iris objavila fotografiju s putovanja

Marko i Iris Livaja u Ateni
Foto: Instagram screenshot
1/4
18.03.2024.
u 12:26

Po povratku u Hrvatsku Marka Livaju i bijelu momčad čekaju dva derbija s Dinamom u nizu. Najprije će plave ugostiti 30. ožujka u sklopu 28. kola Hrvatske nogometne lige. Zatim će se ponovo susresti 3. travnja u polufinalu Hrvatskog kupa

Hajduk je prošle subote na Poljudu doživio težak udarac u susretu 27. kola HNL-a protiv Lokomotive. Splitska je momčad na svome terenu u zaostatak došla već u 26. minuti golom Roberta Mudražije za 1:0. Priliku za izjednačenje je imala zvijezda Hajduka Marko Livaja, no loše izvedeni penal u 55. minuti obranio je Nikola Čavlina, a kaznio ga Mudražija svojim drugim pogotkom svega pet minuta kasnije.

Počasni je pogodak kapetan Hajduka zabio tek u 96. minuti susreta, no bijeli su ostali bez važna tri boda u utrci za naslov. Slabija golgeterska forma Livaje se svakako osjeti u rezultatima bijelih, a vrijeme preostalo da se ponovo vrate na vrh ljestvice i uzmu naslov nakon dva desetljeća polako istječe. 

GALERIJA Težak poraz Hajduka na Poljudu. Lokomotiva svladala bijele (1:2)

Marko i Iris Livaja u Ateni
1/15

Međutim, Livaja je nakon ovog turbulentnog poraza očito odlučio da je došlo vrijeme za kratak odmor. Njegova supruga Iris je na Instagramu odlučila objaviti fotografiju iz Grčke. Tamo su s još jednim nogometnim parom otišli na koncert Eleni Fourneire.

Foto: Instagram screenshot

U društvu u društvu hrvatskog nogometaša i njegove supruge bili su Anel Šabanadžović, nogometaš AEK-a i njegova supruga. Livaja je tako iskoristio slobodan dan kojeg je Mislav Karoglan dao svojoj momčadi. 

VEZANI ČLANCI:

Međutim, po povratku u Hrvatsku čekaju ga dva derbija s Dinamom u nizu. Najprije će plave ugostiti 30. ožujka u sklopu 28. kola Hrvatske nogometne lige. Zatim će se ponovo susresti 3. travnja u polufinalu Hrvatskog kupa. Hajduk trenutno ima 55 bodova, tek jedan više od Dinama i četiri manje od prvoplasirane Rijeke.

VIDEO Livakovića pogodili i raskrvarili mu glavu, a onda je još i dobio udarac

Komentara 4

T8
Tomo-81
21:07 18.03.2024.

Majko mila kako je ostarila Iris

ME
MehutoGonzales
13:21 18.03.2024.

Ostani tu.....

DE
Dex
12:44 18.03.2024.

ekipa dobila nagradno nakon Lokomotive ..... vidi se da je klub u raspadu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije