Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEĆE PAUZIRATI

VL doznaje: Sjajne vijesti za Dinamo uoči derbija na Poljudu. Ključni igrač bit će spreman za Hajduk

Zagreb: Dinamo nadmoćno pobijedio Slaven 5 - 2
Foto: Josip Regovic
1/106
18.03.2024.
u 11:29

Najveći derbi hrvatskog nogometa igra se 30. ožujka poslije reprezentativne stanke na sasvim sigurno ispunjenom poljudskom stadionu

Ponajbolji igrač hrvatskog prvaka Dinama Martin Baturina lakše se ozlijedio na utakmici protiv Rudeša i zabrinuo sve navijače plavih. Iako se spekuliralo da će biti odsutan nekoliko tjedana, to se srećom po Dinamo neće dogoditi pa će Baturina biti potpuno spreman za veliki okršaj na Poljudu protiv Hajduka. 

GALERIJA Pogledajte sve dresove hrvatske reprezentacije kroz povijest

Zagreb: Dinamo nadmoćno pobijedio Slaven 5 - 2
1/20

Večernji list saznaje da mladom hrvatskom reprezentativcu ništa nije puknulo, tetiva mu se samo zgrčila pa je zato napustio dvoboj s Rudešom nakon što je asistirao Morenu Živkoviću za vodeći pogodak. Baturina je imao bolnu grimasu na licu, odmah se znalo da neće moći nastaviti utakmicu.

VEZANI ČLANCI:

Do njega je dotrčala liječnička ekipa Dinama pa je 21-godišnji ofenzivac sjeo na klupu gdje je imao zavoj oko mišića na nozi. Međutim, ozljeda nije takve prirode da mora pauzirati pa bi do Hajduka trebao biti spreman. Najveći derbi hrvatskog nogometa igra se 30. ožujka poslije reprezentativne stanke. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije