I U PORAZU I U POBJEDI

VIDEO/FOTO Navijačka ludnica u Hrvatskoj, cijela zemlja je uz vatrene, ne smetaju ni niske temperature!

Foto: PIXSELL
1/20
13.12.2022.
u 21:06

Navijači prate utakmicu polufinala s Argentinom diljem Lijepe naše.

Hrvatska od 20 sati igra za povijest, za drugo uzastopno finale Svjetskog nogometnog prvenstva. S druge strane je nimalo lak protivnik - Argentina predvođenja Messijem kojem je ovo vjerojatno posljednja šansa za podići pehar. Povijesna utakmica prati se i diljem Hrvatske.

U Zagrebu je čak razmontirana i adventska ponuda na središnjem trgu kako bi se postavio led ekran i uspostavila navijačka zona, odakle se javlja naša Gita Hiržin.

Pogledajte i fotogaleriju iz Zagreba:

1/20

Fan zona je prepuna i u Splitu na Prokurativama.

1/3

U Karlovcu se zbog hladnoće i minusa dio navijača ipak smjestio u kafiće.

1/6

Pristižu nam i videi navijača, a svoje videe i fotografije navijanja možete nam slati u inbox na našim društvenim mrežama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije