Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON POBJEDE

FOTO Nevjerojatne scene: Slovenski redar pokušao skinuti dres s Ivanušeca

Koper: Redar nakon utakmice skida dres Luki Ivanušecu
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/3
31.03.2021.
u 23:17

Zanimljiva scena dogodila se nakon utakmice. Osim što su engleski nogometaši pokušali napasti naše i fizički se obračunati, mladi vatreni su u slavlju imali još jednog gosta

Mlada hrvatska nogometna reprezentacija usprkos 1:2 (0:1) porazu od Engleske u Koperu u susretu posljednjeg, 3. kola skupine D izborila je prolazak u četvrtfinale Europskog prvenstva koje se održava u Mađarskoj i Sloveniji.

Hrvatska je bila pred ispadanjem nakon što je Engleska golovima Ezea (12-11m) i Jonesa (74) povela sa 2:0, no Domagoj Bradarić je sjajnim pogotkom sa 25 metara u prvoj minuti sudačke nadoknade smanjio na konačnih 2-1 što je bilo dovoljno za prolazak jer je Portugal u drugoj utakmici ove skupine u Ljubljani svladao Švicarsku sa 3:0 (1:0).

Zanimljiva scena dogodila se nakon utakmice. Osim što su engleski nogometaši pokušali napasti naše i fizički se obračunati, mladi vatreni su u slavlju imali još jednog gosta. 

Naime, Luki Ivanušecu je jedan od slovenskih redara pokušao skinuti dres, a prema fotografijama se da zaključiti kako Luka tom idejom baš i nije bio oduševljen. 

Komentara 8

ST
Startrack
06:38 01.04.2021.

Hajde sta pravite nesto od nicega. Veseljak covjek pokusao dres dobit. Pozdrav Slovencima, najproduktivnijoj naciji cjele bivse Jugoslavije.

DA
Daniel05041986
06:42 01.04.2021.

"U Koperu"

ER
EroK
04:17 02.04.2021.

Zlovenac jednom, uvijek Zlo -venac! Na silu hoće dres! Jadno i bizarno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije