Navijači u euforiji:

FOTO Novak potvrdio: Putuje u Australiju, a otkrio je i na koji način je dobio dopuštenje

04.01.2022.
u 11:43

"Sretna nova godina svima! Želim vam mnogo zdravlja, ljubavi, radosti i sreće. Da vidite, dišete i mislite ljubav i da njegujete poštovanje prema svakoj osobi i živom biću na ovom divnom planetu"

Gotovo je! Novak Đoković putuje u Australiju!

Kovčezi, osmijeh i zračna luka uz opis:

"Sretna nova godina svima! Želim vam mnogo zdravlja, ljubavi, radosti i sreće. Da vidite, dišete i mislite ljubav i da njegujete poštovanje prema svakoj osobi i živom biću na ovom divnom planetu.

Godilo mi je biti sa svojom obitelji i dragim ljudima, odmorio sam se od veoma duge i uspješne sezone 2021. Sada krećem u Australiju jer sam dobio izuzeće i spreman sam živjeti i disati tenis sljedećih nekoliko tjedana natjecanja. Hvala svima na podršci! Idemooooo ‘22!" 

 

Podsjetimo, Novak je posljednjih dana i tjedana trenirao u Španjolskoj, a mnogi su se pitali hoće li otputovati u Australiju. Čak mu je poznati astrolog rekao da je sigurnije da ne ide, no prvi reket svijeta odlučio je ipak zaigrati na prvom turniru ove godine.

>> Đoković nakon prolaza Srbije na SP:

Ključne riječi

Komentara 16

RI
ribaribigrizerep
11:54 04.01.2022.

pa.... što je sada? Je li se cijepio ili nije? Nadam se da nije. Sretno Novak, idemo po 21. Grand slam

DU
Deleted user
13:50 04.01.2022.

"Čak mu je poznati astrolog rekao da je sigurnije da ne ide" - ma bravo večernji.

KL
Klavocin
14:17 04.01.2022.

Pa kako je dobio dozvolu to ne piše u tekstu, možda zato jer je binsr, možda je nekog pokupio, možda se vakcinisao ali to neće priznat pa recite kako

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije