IZGLEDA NEPREPOZNATLJIVO

FOTO Objavljena Perišićeva fotografija stara 14 godina: Moguće je da danas žali zbog ovog imidža

Ivan Perišić odlazi iz Hajduka (arhiva)
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/4
21.08.2024.
u 20:24

Na Twitteru se pojavila fotografija iz 2010. godine na kojoj Perišić nosi pletenice i izgleda gotovo neprepoznatljivo.

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić (35) ne silazi s naslovnica otkako je napustio Hajduk, a sada je na društvenim mrežama objavljena njegova stara fotografija koja nas je podsjetila na to kako je sjajni veznjak izgledao na samim počecima karijere. Naime, na Twitteru se pojavila fotografija iz 2010. godine na kojoj Perišić nosi pletenice i izgleda gotovo neprepoznatljivo.

Tada je hrvatski reprezentativac igrao u Belgiji u Club Bruggeu, gdje je osvojio nagradu za najboljeg igrača lige i postao najbolji strijelac. Slijedili su transferi u Borussiju Dortmund, Wolfsburg, Inter, kao i uspješna sezona u Bayernu, gdje je osvojio Ligu prvaka. Među ostalim, igrao je i za Tottenham, iz kojega je ove sezone stigao u splitski Hajduk.

Perišić je stigao u Split zimi kao ozlijeđeni igrač, a na početku ove sezone produžio je ugovor s Hajdukom. Ugovor mu traje do ljeta 2024., ali je automatski produljen jer je prvotni dogovor, kad se Perišić vratio u Hajduk, bio da se ugovor produži za još godinu dana ako bude u klubu 4. srpnja 2024. Međutim, postoji jedna važna klauzula u njegovu ugovoru. Ako netko uplati 200 tisuća eura odštete Hajduku između 29. kolovoza i 5. rujna ove godine, Perišić bi mogao slobodno otići iz kluba, neovisno o ugovoru koji je produžen.

Ranije ovoga mjeseca sportski direktor Hajduka Nikola Kalinić potvrdio je da će Perišić doista otići s Poljuda, a u narednim danima će dogovoriti hoće li razlaz biti u formi transfera ili sporazumnog raskida ugovora. Da Ivan želi napustiti Split, otkrio je prije Kalinićeve objave i trener Gennaro Gattuso

VEZANI ČLANCI:

"Prije 20 dana došao je u moj ured i rekao da bi želio otići. Ako netko ne želi ostati, onda moram respektirati ostatak ekipe, a u svlačionici postoje pravila koja se moraju poštovati. Dao sam mu šansu da igra 20 minuta, 35 minuta, 65 minuta. Ako neki igrač izrazi želju da ode, može dovesti do krivih razmišljanja. Ovo nije zatvorena priča. On je i dalje tu", kazao je tada talijanski strateg, nakon čega je Perišić ubrzo otišao iz Hajduka.

FOTO Znate li tko su ovi nogometaši? Uz njih ste proveli djetinjstvo, a neke ćete sada teško prepoznati

Ivan Perišić odlazi iz Hajduka (arhiva)
1/13
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije