Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODALA PRIZNANJE

FOTO Pogledajte što je Uefa objavila za Hrvatsku. Ovo je potvrda da su vatreni nogometna velesila

Zagreb: Hrvatska se plasirala na Europsko prvenstvo
Luka Stanzl/PIXSELL
20.04.2024.
u 09:44

Uspjesima smo dokazali da smo pravi nogometni gigant i daleko najuspješnija reprezentacija na ovim prostorima.

Na nezaboravnom svjetskom prvenstvu u Rusiji 2018. godine hrvatska nogometna reprezentacija je osvojila srebrnu medalju i tako postigla najveći uspjeh u povijest, a u Katru 2020. godine vatreni su se kući vratili s broncom oko vrata te tako dodala još jednu brončanu medalju nakon povijesnog trećeg mjesta u Francuskoj 1998. godine. Ovim uspjesima dokazali smo da smo pravi nogometni gigant i daleko najuspješnija reprezentacija na ovim prostorima.

GALERIJA Treba li se Modrić oprostiti od Hrvatske nakon Eura?

Zagreb: Hrvatska se plasirala na Europsko prvenstvo
1/6

Uefa je odala priznanje hrvatskim nogometašima pa su na društvenim mrežama objavili su album fotografija vatrenih nakon utakmice u kojoj su pobjedom uspjeli izboriti svoje mjesto na Europskom prvenstvu koje će se ovoga ljeta održati u Njemačkoj. Na fotografijama se nalaze kapetan Luka Modrić, jedinica vatrenih Dominik Livaković, junak Ante Budimir, Luka Ivanušec te grupna fotografija cijele momčadi nakon utakmice s Armenijom na Maksimiru.

VEZANI ČLANCI:

U opis fotografije stavili su emotikon hrvatske zastave i fotoaparata uz oznaku Europskog prvenstva 2024. godine. Hrvatska je u posljednjem kolu kvalifikacija s 1:0 pobijedila Armeniju pogotkom Ante Budimira u 43. minuti, a ovo će joj biti ukupno sedmi nastup na europskoj smotri. 

Komentara 5

Avatar Nikola Šubić Zrinski
Nikola Šubić Zrinski
10:06 20.04.2024.

Nije Hrvatska nogometna reprezentacija najuspješnija nogometna reprezentacija na ovim prostorima, nego je Hrvatska nogometna reprezentacija u zadnjih 20-tak godina najuspješnija nogometna reprezentacija u srednjoj Europi i čitavoj istočnoj Europi.

Avatar memento mori
memento mori
12:09 20.04.2024.

Što je reka Nikola Šubić Zrinjski.

Avatar Croat
Croat
10:01 20.04.2024.

koji su to "ovi prostori" ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije