DANKA KOVINIĆ

FOTO Poznata tenisačica iz susjedstva objavila jezive prijetnje i sramotne poruke koje je dobila

Instagram
14.04.2023.
u 17:36

Crnogorka rodom iz Cetinja u posljednje vrijeme doživjela je brojne neugodnosti

Crnogorska tenisačica Danka Kovinić, koja trenutno zauzima 73. mjesto na svjetskoj teniskoj ljestvici, objavila je neke od uznemirujućih poruka koje dobiva od raznih ljudi na društvenim mrežama. Neke od tih poruka odlučila je podijeliti s javnosti kako bi ukazala da se ovakva praksa ne smije nastaviti. 

Njezin poštanski pretinac često je preplavljen porukama koje su pravi primjeri internetskog zlostavljanja.

Kovinić je u svojoj objavi objavila nekoliko slika ovih uznemirujućih poruka, te napomenula da ne zna treba li se ispričati što nije cenzurirala uvredljive riječi. Ipak, ističe da je to realnost s kojom se kao sportašica suočava svakog dana. 

28-godišnja rodom iz Cetinja u karijeri je zaradila preko dva milijuna dolara, a još uvijek čeka na prvu titulu u karijeri. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije