spektakl

FOTO Rasprodani Maksimir večeras gori! Oko 20 tisuća navijača nosi Dinamo do pobjede

NAVIJA?I
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/17
11.10.2022.
u 21:05

Hrvatski prvak je u borbi za europsko proljeće, navijači su pokupovali ulaznice u kratkom vremenu i nadaju se pobjedi njihovih ljubimaca.

Navijači na tribinama Maksimira večeras će biti dvanaesti igrači zagrebačkog Dinama protiv Salzburga. 

Očekuje se da će se na stadionu naći oko 23 tisuće navijača, ulaznice su planule u rekordnom roku i atmosfera će biti zaista sjajna. 

- Ovim putem obavještavamo navijače o tome da su za utakmicu 4. kola UEFA Lige prvaka Dinamo - Salzburg na stadionu Maksimir u ponedjeljak oko 16 sati rasprodane ulaznice za sve tribine. Sve su ulaznice personalizirane i glase na ime i prezime te nisu prenosive. Na ulazima u stadion bit će kontrola ulaznica i osobnih dokumenata. Nema mogućnosti promjene osobnih podataka na kupljenim ulaznicama, a također nije moguće dobiti povrat novca za kupljene ulaznice. - objavio je Dinamo na web stranici. 

11.10.2022., stadion u Maksimiru, Zagreb - UEFA Liga prvaka, 4. kolo, skupina E, GNK Dinamo - Red Bull Salzburg. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL
Foto: Sanjin Strukić /PIXSELL

Austrijskog prvaka će bodriti oko 500 navijača, što je znatno manje od najavljenog pošto je Dinamo dao Salzburgu 1500 karata. 

11.10.2022., stadion u Maksimiru, Zagreb - UEFA Liga prvaka, 4. kolo, skupina E, GNK Dinamo - Red Bull Salzburg. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL
Foto: Sanjin Strukić /PIXSELL

Standings provided by Sofascore

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije