SUPERSPORT HNL

FOTO Slaven Belupo priprema iznenađenje za subotnji okršaj: U Koprivnicu stiže Dinamo

Slaven Belupo i Lokomotiva sastali se u 16. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/3
01.02.2023.
u 08:23

Uprava kluba najavila je modernizaciju predstavljanjem novog grba, a sada će s njom nastaviti. Naime, odlučili su modernizirati i tehnologiju.

Iako su u nastavak sezone ušli s jednim bodom u prva dva susreta, nogometaši Slaven Belupa u tekućoj sezoni igraju iznad očekivanja. Pod vodstvom trenera Zorana Zekića, trenutno drže peto mjesto ljestvice SuperSport HNL-a sa 27 bodova, koliko ima i četvrti Varaždin.

U subotu ih čeka zahtjevno domaćinstvo - na Gradski stadion Ivan Kušek - Apaš stiže Dinamo. Posljednji dvoboj između dvije momčadi, igran 1. listopada, završio je uvjerljivom pobjedom modrih 4:1. Naravno, ponovno su favoriti, a koprivnička će momčad pokušati iznenaditi.

Gledatelji će na utakmici vidjeti i jedan novitet. Naime, klub će predstaviti novi ekran za rezultat, čime će u odnosu na stari napraviti bitnu modernizaciju.

Slaven Belupo i Dinamo igraju od 17:30 sati. Modri su na tablici vodeći s 45 bodova. 

Standings provided by Sofascore

Komentara 1

PV
prcko.vita
10:10 01.02.2023.

Iznenaditi će jedino ako dinamovci uplate par milijuna na pobjedu belupa, tečaj će biti dobar.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije