HRVAT NAPUSTIO ZENIT

VIDEO Službeno: Dejan Lovren ima novi klub! Vatreni potpisao za francuskog diva

OL Lyon
02.01.2023.
u 12:24

Dejan Lovren vratio se u Lyon za kojeg je nastupao tri godine, nakon toga je otišao u Southampton pa Liverpool i na kraju Zenit

Ono što se već neko vrijeme nagađalo, sada je dobilo službenu potvrdu! Hrvatski reprezentativni stoper Dejan Lovren ima novi klub, točnije vratio se u francuskog giganta Lyon. 33-godišnji brončani iz Katara je nastupao za lavove od 2010. do 2013. godine, sada je potpisao ugovor do ljeta 2025. godine s momčadi sa Gerlanda. Ruski mediji tvrde da ga je Zenit pustio uz odštetu od oko dva milijuna eura. 

 

- Jako sam sretan što se vraćam u Lyon. Ovaj klub mi je otvorio vrata međunarodnog nogometa, to nikad neću zaboraviti. Ovdje me vežu mnoge uspomene, posebno s predsjednikom Jean-Michelom Aulasom koji me uvijek podržavao. Iz Lyona sam 2013. otišao sa žaljenjem jer sam imao osjećaj da nisam pokazao sve što sam mogao. Želim svima dokazati kakav sam igrač - rekao je Lovren nakon potpisa ugovora s francuskim klubom.

Lovren prema Transfermarktu vrijedi 3.5 milijuna eura, pojačat će obranu koja je 17 utakmica primila 21 pogodak. Lyon se trenutno nalazi na osmom mjestu Ligue 1, europsko mjesto i petoplasirani Rennes bježe im trenutno sedam bodova. 

Standings provided by Sofascore

Ključne riječi

Komentara 4

LL
lijepa_li si
13:13 02.01.2023.

krasan mladić! čestitke!

Avatar horuk
horuk
12:38 02.01.2023.

Nek napušta Rusiju. Sve ostalo će se naći.

Avatar Marko
Marko
13:02 02.01.2023.

On se zna potpisati?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije