VANDALIZAM

FOTO Torcida doputovala na Farske otoke pa išarala zidove ustaškim znakovima. Domaćini su zgroženi

Split: Prva utakmica drugog pretkola Konferencijske Lige: HNK Hajduk - HB Torshavn
Zvonimir Barisin/PIXSELL
01.08.2024.
u 17:43

Neki od torcidaša su već jučer stigli na prvo europsko gostovanje, a platformom X-om su se brzo proširile slike u kojima su domaćini apsolutno zgroženi.

Hajduk će na dalekim Farskim otocima, koji su od Hrvatske udaljeni oko 2.5 tisuća kilometara, pratiti njihovi najvatreniji navijači, pripadnici Torcide. Neki od torcidaša su već jučer stigli na prvo europsko gostovanje, a platformom X-om su se brzo proširile slike u kojima su domaćini apsolutno zgroženi. Fotografije možete pogledati OVDJE

O čemu se radi? Torcida je išarala grafitima nekoliko zidova. Uz standardne natpise i imena mjesta iz kojih dolaze, među njima se ističe i ustaško 'U', odnosno malteški križ. 

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, Hajduk danas od 21 sat igra protiv Torshavna uzvratnu utakmicu drugog pretkola Konferencijske lige, a ima lijepu prednost od 2:0 s Poljuda. Ukoliko prođu dalje, Splićanima će protivnik biti protiv poraženog iz susreta Ružomberok (Slovačka) - Trabzonspor (Turska). Trabzonspor je u prvoj utakmici slavio 2:0.

Komentara 17

BP
Besposlen pop
19:14 01.08.2024.

Domaćini bi bili oduševljeni da su crtali crvene zvijezde

SA
Satnik1111
18:56 01.08.2024.

Ovo su hrvatski znakovi. Bolje u svakom slučaju od crvene "zvezde" petokrake, drugovi.

KL
Klokan
18:25 01.08.2024.

Kapa dolje Torcidi. Pozdrav iz Zagreba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije