VAŽNE UTAKMICE

Hrvatski klubovi bore se za prolazak! Evo gdje možete gledati Hajduk, Rijeku i Osijek

Osijek: Prva utakmica drugog pretkola Konferencijske Lige: NK Osijek - FCI Levadia Tallinn
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/3
01.08.2024.
u 10:34

Nogometaši Željka Sopića imaju relativno nepovoljan rezultat, ali u uzvratu će imati prednost domaćeg terena. Hajduk na Farske Otoke odnosi prednost od dva gola, dok će Osijek protiv Levadije imati čak četiri gola viška

Tri hrvatska nogometna kluba bore se za polazak u uzvratnim utakmicama europskih natjecanja. Rijeka, Hajduk i Osijek u dobroj su poziciji uoči današnjih susreta 2. pretkola Europa, odnosno Konferencijske lige. Rezultatski je u najtežem položaju Rijeka koja na domaćem terenu dočekuje rumunjskog drugoligaša Corvinul Hunedoaru.

U Rumunjskoj su igrači Željka Sopića bili ponešto rezerviraniji i utakmicu su završili neriješenim rezultatom 0:0. Hajduk je rutinski odradio susret s HB Torshavnom i na Farske Otoke nosi dva gola prednosti. Osijek je napravio rapsodiju na Opus Areni i na gostovanje kod Levadije odnose rezultat 5:1.

GALERIJA Ivan Rakitić i Raquel na jahti uživaju u čarima Jadrana, fanovi im poručili: 'Nema mora do našega!'

Osijek: Prva utakmica drugog pretkola Konferencijske Lige: NK Osijek - FCI Levadia Tallinn
1/12

Gostovanje splitskih bijelih kod momčadi s dalekog sjevera možete gledati na kanalu Max Sport 1, a počinje u 21 sat. Uzvrat Osijeka protiv estonske Levadije iz Tallinna možete pratiti na istom kanalu od 18 sati. Prvo poluvrijeme utakmice na Rujevici prenosit će se od 20 sati na kanalu Max Sport 1, a drugo će biti prebačeno na Max Sport 2.

Raspored utakmica

18:00 Levadia - Osijek - Max Sport 1
20:00 Corvinul - Rijeka - prvo poluvrijeme na Max Sport 1, drugo na Max Sport 2
21:00 Torshavn - Hajduk - Max Sport 1

VIDEO Dražen Brajdić o nastupu transrodnih boksačica na OI

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije