ružni događaj

FOTO Navijači prijete i vrijeđaju direktoricu Sarajeva: 'Pozivam hrabre momke neka dođu'

Ajla Alimanović / Instagram
06.11.2022.
u 09:01

Simpatizeri Sarajeva i navijačka skupina Manijaci nisu zadovoljni rezultatima voljenog kluba, ali frustracije pokazuju na krivi način.

Direktorica BiH prvoligaša Ajla Alimanović našla se na meti uvreda i psovki od strane domaćih navijača, što je objavila na Instagram profilu i pozvala dotične da riješe problem. 

Poručila im je da slobodno dođu u njen ured i kažu joj što ih muči, tamo je ionako svakog radnog dana. 

- Pozivam ove 'hrabre' momke, što mi nakon svakog poraza Sarajeva prijete i psuju porukama, da pokažu petlju i dođu reći što god misle uživo. A isto vrijedi i za vas 'no name', 'još hrabrije' s foruma. U klubu sam svaki radni dan pa izvolite - jasno je direktorica FK Sarajevo

Foto: Ajla Alimanović / Instagram
Inače, Sarajevo se nalazi na tek petom mjestu Premijer lige unatoč tome što ima najveći budžet od svih. U zadnjem kolu su poraženi od tuzlanske Slobode 2:0 te im je ovo već šesti poraz u 17 odigranih ligaških kola.

Standings provided by Sofascore

>> Izjave igrača Dinama nakon poraza od Milana pogledajte u videu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije