Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIDEO

Skandal, policija pretukla bivšeg reprezentativca: 'Maltretirali su me! Slomio sam ruku'

Zagreb: Liga prvaka, 2. pretkolo, 2. utakmica, GNK Dinamo - FK Vardar
Goran Stanzl/PIXSELL
31.10.2022.
u 13:50

Vezni nogometaš igrao je i za reprezentaciju Crne Gore upisavši devet utakmica uz jedan pogodak.

Veliki skandal dogodio se u petak u Crnoj Gori, a bivši nogometaš Sarajeva Damir Kojašević tvrdi da ga je policija pretukla bez ikakvog razloga, pišu s portala Klix.ba

Ističe da je povrijeđen te da ima medicinsku dokumentaciju. U razgovoru za crnogorski CdM najavio je tužbu protiv policajaca. U međuvremenu, objavljen je i snimak događaja.

- To se dogodilo kod OŠ 'Marko Miljanov' na Koniku. Išao sam u školu za sina, a ekipa policije je bila iza mene i upalil su rotaciju da me zaustave. Stao sam i pretresli su auto i mene. Pitali su me imam li što da prijavim, ko sam, što sam. Rekao sam da nemam nikakav prekršaj. Onda tu počinje maltretiranje, udarili su me par puta. Baš nikome ništa nisam uradio, još mi je ruka slomljena - rekao je Kojašević za CdM.

Jedno vrijeme je nastupao za makedonski Vardar koji je igrao u drugom prekolu Lige prvaka protiv Dinama.

>> Izjave igrača Dinama nakon poraza od Milana pogledajte u videu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije