'SRAMOTA'

Francuski mediji o debaklu Tudora: Ovo je najgore poniženje. Marseille je pao na dno

FRA, Ligue 1, Olympique Marseille vs Paris Saint Germain
EXPA/ Pressesports/ Alex Martin
02.03.2023.
u 11:55

Hrvatski trener doživio je vrlo neugodan i šokantan poraz na klupi slavnog kluba

Francuski gigant Marseille posrnuo je u četvrtfinalu domaćeg kupa i ispao od drugoligaša Annecya nakon lutrije jedanaesteraca. Utakmica je u regularnom vremenu završila 2:2, nakon čega je momčad trenera Igora Tudora izgubila u raspucavanju. Ključni udarac promašio je Leonardo Balerdi u osmoj seriji, a njegov loš pristup kritizirali su i mediji. 

'Sramota', piše na naslovnici La Provencea, koji piše o vrlo lošem nastupu Balerdija. Osim što je promašio ključni udarac u penalima, dvaput je loše reagirao kod suparničkih pogodaka. Lokalni La Phoceen je poraz Marseillea opisao kao 'pakao' i 'najgore poniženje', a Le Marseillaise piše o 'velikom razočaranju'.

Ugledni L'Equipe pisao je o 'herojskom Annecyu' i naglašavaju kako je Marseille 'dotaknuo samo dno'. Tudorova ekipa je u osmini finala eliminirala prvaka PSG-a, a prošli tjedan su u prvenstvu uvjerljivo izgubili od francuskog prvaka. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije