Sprema se fešta

Futsal Dinamo u nedjelju slavi ulazak u 1. ligu

Futsal Dinamo
Sanjin Strukić/PIXSELL
07.06.2015.
u 09:36

Druženje navijača Futsal Dinama, ili onog dijela BBB-a koji ne podržavaju politiku Zdravka Mamića počinje u Tkalčićevoj ulici

Momčad Futsal Dinama je pobjedom nad Aurelijom (3:2) u Vinkovcima osigurala izravni plasman u Prvu hrvatsku malonogometnu ligu. Kolo prije kraja doigravanja osvojili su prvo mjesto, a pravu feštu Futsal Dinamo sprema u nedjelju kada igraju posljednju utakmicu sezone protiv Potpićana (19.30 sati, dvorana 2 Sportskog Doma).

Slavlje će trajati tijekom cijelog nedjeljnog dana. Druženje navijača Futsal Dinama, ili onog dijela BBB-a koji ne podržavaju politiku Zdravka Mamića počinje u Tkalčićevoj ulici, a od 17.30 navijači će zajedno krenuti od Cibonine dvorane, gdje je planirano okupljanje, prema Sportskom Domu gdje će podržati svoje nove ljubimce.

Ulaznice za posljednju ovosezonsku utakmicu stoje 25 kuna.

Komentara 1

Avatar Zagrepčanec123
Zagrepčanec123
04:31 08.06.2015.

Dinamo šampion! Bravo dečki!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije