ANTALYA Sunčani dan u Turskoj Tonči Gabrić iskoristio je za dobar 'dril' vratarskog trojca Subašić-Tomić-Višić

Gabrićevo mučenje vratara

29.01.2009.
u 12:53

- Jooj - čulo se s plaže hotela Kremlin.

Tonči Gabrić, trener Hajdukovih vratara, jučer ujutro izdvojio je trojac Subašić-Tomić-Višić i odveo ih na trening uz more. Na pijesku Antalye vratari bijelih prolazili su svojevrsno mučenje pod Gabrićevom paskom.

- Ajde, Subašiću, tebi ovo treba - bodrio je Gabrić prvog vratara bijelih i pričuvnog vratara reprezentacije. Vježbe su se smjenjivale nesmiljenim ritmom. Potezanje na gumu, bila je to zanimljiva scena. Vratari se rastežu, a iza njih kućica na kojoj piše "massage". No nisu Subašić, Tomić i Višić imali ni sekunde promisliti o nekakvoj masaži. Cijeđenje vratara trajalo je više od sat vremena, izmučio ih je Gabrić propisno. Istovremeno, momčad je odrađivala trkački trening po travnjaku. Tamo je u glavnoj ulozi bio kondicijski trener Marin Fradelić.

- Idemo, pjevajte - vikao je Fradelić.

Ali, od snažnog ritma bijeli nisu uspjeli zapjevati. Trening je odradio i Hrvoje Vejić, s njegovom ozljedom sve je u redu. Baš kao i s ozljedama Srđana Andrića i Siniše Linića koji su propustili trening u srijedu ujutro. Naravno, sve je sa sredine travnjaka nadgledao Ante Miše. Inače, Miše je u srijedu navečer, zajedno s ostatkom stožera u Antalyi pogledao kup dvoboj u kojem je Bešiktaš svladao Antalyaspor. Očekivao je Miše da će za Bešiktaš zaigrati Ante Šerić, još jedno pojačanje koje se čeka u bijelom taboru. Ali, Šerić je ostao na klupi.

- Antalya nije baš nešto, a vidi se da je Bešiktaš dobra momčad - komentirao je sportski direktor Hajduka Iko Buljan.

Miše i Šerić nisu se susreli. Ta utakmica u Antalyi odigrana je po velikoj kiši i monsunskom vjetru pa je Hajdukova mala ekspedicija odlučila otići sa stadiona petnaest minuta ranije. Ionako se pitanje Šerićeva dolaska ima riješiti do posljednjih minuta prijelaznog roka. Odnosno, Hajduk čeka hoće li on riješiti svoj odnos sa Bešiktašom i u Poljud stići kao slobodan igrač.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije