SKORO OPORAVLJEN

Gabriel Milito se vraća nakon zimske stanke

Gabriel Milito
Reuters
26.09.2009.
u 13:42

Prema pisanju španjolskog dnevnika Sporta argentinski 29-godišnji branič Barcelone Gabriel Milito mogao bi se vratiti na travnjake u siječnju sljedeće godine.

Milito je u travnju 2008.godine u dvoboju Lige prvaka protiv Manchester Uniteda zadobio tešku ozljedu ligamenata desnog koljena, radi čega nije nastupao do danas.

U međuvremenu je prošao dvije operacije, proveo šest mjeseci na terapijama, a prošlog se tjedna napokon vratio u Barcelonu gdje je odradio lagani trkački trening.

No što je radi ozljede propustio cijelu prošlu sezonu u kojoj je Barcelona osvojila trostruku krunu (Primera, Kup kralja, Liga prvaka), Milito je na najboljem putu povratka u momčad, a prema nekim predviđanjima mogao bi se potpuno oporaviti do kraja godine.

- Jedna od najvećih priča ove godine bit će povratak Gabriela Milita u našu momčad – rekao je Guardiola.

Komentara 1

RU
Rugovit
13:56 26.09.2009.

uz stoperski par Pique-Čigrinski Milito im ni ne treba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije