LIGA PRVAKA Panathinaikos gostuje kod milanskog Intera

Galinović: Nadam se da me Interovi igrači neće izrešetati

26.11.2008.
u 08:23

Kad se iz tople Atene sleti u hladni Milano, nije baš ugodno. Vratar Panathinaikosa Mario Galinović uvjeren je da mu na utakmici neće biti hladno.

Nismo bez šansi
- Inter mi sigurno neće dopustiti da se prehladim, da stojim bez posla i da se ohladim - najavio je Galinović mnogo posla na Panathinaikosovim vratima u večerašnjem susretu Lige prvaka.

Već je iskusio kako igra Inter, kakvi su Ibrahimović, Adriano i ostalo Mourinhovo društvo, u Ateni je bilo 2:0 za Inter.

- Nismo ni mi igrali loše, ali oni su bili jednostavno bolji, zasluženo su pobijedili.

U tom prvom kolu Galinović je imao dosta posla, kao što će ga zacijelo imati i sada.

- Vidjet ćemo hoću li biti na streljani, nadam se da neću. Držim da nismo bez šansi, u prvom smo susretu pokazali kvalitetu pa i to da se možemo nadigravati, da možemo nešto napraviti.

Inter je prvi u skupini, mogla bi to biti šansa za Galinovića i Rukavinu koji je također doputovao s momčadi u Milano.

- Bilo bi dobro da se domaćini malo opuste pa da nešto napravimo. No, mnogo toga ovisi i o susretu na Cipru između Anorthosisa i Werdera. A Rukavina je dobro, radi, došao je s nama, ali ne znam tko će igrati jer su došla 24 igrača - kaže Galinović.

Srna za Uefin kup
U posljednjem kolu Panathinaikos dočekuje Ciprane i to bi mogla biti ključna utakmica. Upravo je Anorthosis neugodno iznenadio Atenjane, u prvom susretu slavio je sa 3:1 i time je Panathinaikos napravio veliki korak nazad.

- Dok ima šanse, nadamo se, osluškivat ćemo što će se događati na Cipru - zaključio je Galinović.

Od naših nogometaša, večeras još na svom travnjaku igra Darijo Srna protiv Basela. Šahtar traži potvrdu osvajanja trećeg mjesta koje vodi u Uefin kup.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije