ŠPEKULACIJAMA NEMA KRAJA

Gary Speed ubio se zbog gej afere?

'Shay Given And Wife With Gary Speed And Wife arrives at Shay Given\'s Fashion Kicks event held at Lancashire County Cricket Club in Manchester Photo: Press Association/Pixsell'
'Eamonn and James ClarkePress Ass'
29.11.2011.
u 12:04

Iako ni jednom riječju niti jedan od relevantnijih otočkih medija ne otkriva razloge samoubojstva Garyja Speeda, velškog izbornika, neki su počeli nagađati da bi mogla biti riječ o gej aferi.

Treba uzeti u obzir da se zbog nerazjašnjenih okolnosti samoubojstva pojavljuju razne špekulacije, no najčešća je da si je život oduzeo zbog afere koja je trebala uskoro izaći u jednom od žutih engleskih tiskovina. To tvrdi i Telegraph.

Neki su otišli toliko daleko da se u toj navodnoj gej aferi spominje i njegov suigrač iz Boltona, a da je priču pripremao The Sun. Ponavljamo, sve su to pretpostavke.

– Ovo je noćna mora. Nisu postojali nikakvi znakovi da bi mogao biti u nevolji. Izgledao je sjajno, sve mu je išlo od ruke i nikada nisam mogao ni pomisliti da ću svega 10 sati nakon što smo se družili primiti tu strašnu vijest – kazao je njegov bivši suigrač Gary McAllister, inače bivši škotski reprezentativac.

Zbog čega si je točno u 43. godini život oduzeo Speed, pokušat će otkriti policija, a službenu istragu otvaraju danas.

I reporter SkySportsa briznuo je u plač javljajući se uživo s Elland Roada, na kojem je Speed osam godina igrao za Leeds, govoreći o tome kako mu je izbornik dan prije nego što si je oduzeo život poslao veselu SMS poruku. Pogledajte video...

Ključne riječi

Komentara 8

DU
Deleted user
13:13 29.11.2011.

mora da se siromah uplasio da bi i tamo mogao doci hdz na vlast, pa tuci homosexualce po ulici, kako obecavaju ovdje u predizbornim govorima.

Avatar Idler 3
Idler 3
13:30 29.11.2011.

13:13h jacki...ovo su nogometne stranice - odhebi s politikom što dalje i što više znaš !!!!

AU
autoritet
13:06 29.11.2011.

Znači još jedna smrt izazvana \"slobodnim novinarstvom\"? Novinari su zaista postali gnjecavo dno društva, FUJ

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije