RASULO NA POLJUDU

Gattuso nema press konferenciju prije Dinama. Razlog će potpuno razbjesniti navijače Hajduka

Hajduk i Osijek sastali se u 5. kolu SuperSport HNL-a
Sime Zelic/PIXSELL
12.09.2024.
u 09:31

Druženje s medijima su uobičajene pogotovo prije najvećeg hrvatskog derbija, i to se nikako ne bi smjelo preskočiti. Međutim, u Hajduku su odučili da toga ovaj puta neće biti, što zasigurno neće naići na odobravanje hadjučkog puka.

Trener Hajduka Gennaro Gattuso danas neće danas imati uobičajenu konferenciju za medije i to prije velikog derbija s Dinamom što je pravi raritet. Druženje s medijima su uobičajene pogotovo prije najvećeg hrvatskog derbija, i to se nikako ne bi smjelo preskočiti. Međutim, u Hajduku su odučili da toga ovaj puta neće biti, što zasigurno neće naići na odobravanje hadjučkog puka.

Razlog za takvu odluku je što je momčadi potreban mir, a novinari bi sigurno pitali trenera za komentar stanja u klubu, navodi Dalmatinski portal. Klub će izjavu Gattusa snimiti za Hajduk Digital, a moći će je preuzeti ostali mediji. Hajduk se nalazi u duboko krizi, a jučerašnji istup Nikole Kalinića izazvao je tektonske poremećaje. 

VEZANI ČLANCI:

Kalinić je tvrdio kako je ispao žrtveno janje, otkrio je da Hajduk kao najveće probleme smatra Livaju i Lovru Kalinića, a prema njegovim navodima, splitskog prvoligaša vodi Aljoša Pavelin, a ne predsjednik Ivan Bilić. Čelnik bijelih je to demantirao na presici i poručio kako je bivši vatreni prešao granice ljudskosti. 

GALERIJA Ivan Rakitić napušta Hajduk?

Hajduk i Osijek sastali se u 5. kolu SuperSport HNL-a
1/5

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Panda13
Panda13
10:33 12.09.2024.

Po meni su te konferencije za novinare totalna glupost , i prije i poslije utakmice , jer kaj možeš pričat ,uvijek isto , protivnik je jak ,mi se nećemo predat , svi smo zdravi i samo Bla Bla Blaa i onda novinari ispituju gluposti a pola njih u životu loptu nije puknulo , isto kao i poslije utakmice ,zašto ste izgubili ,zašto niste uveli ranije igrača, tako da ja bi to totalno ukinuo jer to je samo blebećenje ko stare babe kad su na ogradi , živa tračarija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije