Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZNENAĐUJUĆA POVEZNICA

Gattuso objasnio tko je bio ključ njegovog dolaska u Hajduk, nije riječ o Kaliniću

Split: Službeno predstavljen novi trener Hajduka Gennaro Gattuso
Ivo Cagalj/PIXSELL
18.06.2024.
u 17:44

Na dugotrajnoj pressici Gattuso je odgovarao na brojna pitanja, od toga na koju će poziciju staviti Marka Livaju pa sve do hrvatskih nogometaša koji su najupečatljiviji za njega, ali i o čovjeku zbog kojeg je došao u Hajduk

Legendarni bivši talijanski nogometaš Gennaro Gattuso je prvom konferencijom za medije na Poljudu predstavljen kao novi trener Hajduka

Na dugotrajnoj pressici Gattuso je odgovarao na brojna pitanja, od toga na koju će poziciju staviti Marka Livaju pa sve do hrvatskih nogometaša koji su najupečatljiviji za njega.

VIDEO Livaković je drugi najmlađi vratarski debitant

Možda i najveće iznenađenje u Gattusovim odgovorima stiglo je kad je dobio pitanje je li komunicirao s kim oko preuzimanja Hajduka osim sportskog direktora Nikole Kalinića i predsjednika Ivana Bilića, budući da su u HNL-u radili brojni talijanski treneri, a u Italiji brojni treneri iz Splita.

- Pričao sam s Igorom Tudorom, ali ključna osoba bio je Anthony Šerić. On je bio odlučujući kliker. Znam situaciju s kojom su se susretali drugi kolege ovdje u Hrvatskoj. Ne zna se jezik, treba vam prevoditel - rekao je Gattuso.

Anthony Šerić je bivši hrvatski reprezentativac koji je osvojio brončanu medalju s vatrenima na Svjetskom prvenstvu 1998. godine, a poznat je po tome da je išao s Hrvatskom na tri velika natjecanja, ali da pritom nije upisao ni minutu na terenu. Za hrvatsku reprezentaciju je upisao ukupno 16 nastupa.

VEZANI ČLANCI:

Tijekom klupske karijere Šerić je u dva navrata igrao za Hajduk, u periodu od 1996. do 1999. godine te u periodu od 2009. do 2010. godine.

Osim Hajduka igrao je za Bešiktaš i Panathinaikos, ali i za talijanske klubove poput Lazija, Verone, Parme i Brescije, odakle vjerojatno i dolazi njegova poveznica s Gattusom, s kojim je inače vršnjak.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije