SUDJELUJE U AKCIJI

Gattuso sudjeluje u velikoj humanitarnoj akciji. Zbog nje će se obrijati nakon 20 godina

Koprivnica: Konferencija Gennara Gattusa nakon utakmice
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/2
24.10.2024.
u 16:00

Gattuso: "Ponosan sam što sudjelujem u ovom izazovu jer je to jako važna humanitarna akcija. Dvadeset godina nisam obrijao bradu, ali u humanitarne svrhe ću to rado napraviti, ali..."

"Bradata aukcija" je humanitarna akcija koja se održava po osmi put u kojoj muškarci doniraju svoje brkove ili brade, a prikupljene donacije uplaćuju se lokalnim udrugama za borbu protiv raka. U ovoj akciji spreman je sudjelovati i trener Hajduka Gennaro Gattuso koji je rekao slijedeće:

"Ponosan sam što sudjelujem u ovom izazovu jer je to jako važna humanitarna akcija. Dvadeset godina nisam obrijao bradu, ali u humanitarne svrhe ću to rado napraviti. Ali pazite, moramo skupiti bar 10 tisuća eura i brijem se".

GALERIJA Ovo su nogometni rekordi koje je gotovo nemoguće oboriti: Osam Zlatnih lopti, najbrži golovi, najubojitiji vratar...

Koprivnica: Konferencija Gennara Gattusa nakon utakmice
1/21

Marko Sučić, suosnivač ove akcije je izjavio: "Pokrenuta je u Splitu i do prošle godine je bila isključivo lokalna priča, no lani smo se proširili na istok Hrvatske, u Vinkovce, a ove godine pridružila se i Pula".

Sučiću su se kao suosnivači ove akcije pridružile mnoge poznate ličnosti kao što su Goran Ivanišević, kuhar David Skoko i barmen Filip Pleteš.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije